top of page

za 29 jun

|

Mamaye Eet- en praatcafé, Leuven

Fashion & Art

Fashion & Art, een evenement waar creativiteit en stijl samenkomen! Wij nodigen u uit voor een exclusief evenement dat de grenzen tussen kunst en mode vervaagt.

Fashion & Art
Fashion & Art

Tijd en locatie

29 jun 2024, 12:00 – 18:00

Mamaye Eet- en praatcafé, Leuven, Halfmaartstraat 2, 3000 Leuven, België

Gasten

Over het evenement

Op zaterdag 29 juni 2024 organiseert Mamaye haar eerste zomer evenment met als thema Fashion & Art

Op het programma :

12:00 - Ethiopische koffieceremonie

14:00 - Modeshow - Naaiatelier A-Biba

16:00 - Hair extensions - Xtensio

18:00 - Einde

Ontdek de nieuwste collecties van A-BIBA, en originele kunstwerken van lokale ontwerpers, die de essentie van beide werelden perfect samenbrengen. Dit is niet zomaar een evenement, maar een viering van creatief talent en vooruitstrevend design. Naast de visuele en artistieke pracht, biedt deze namiddag de perfecte gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde individuen, van mode-iconen tot kunstliefhebbers en alles daartussenin. 

 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring die kunst en mode op een nieuwe en opwindende manier viert. Laat u meevoeren in een wereld van schoonheid en inspiratie.

 

Deelnemende handelszaken : 

  • Be Inclusif : Diversiteit & inclusie in je persoonlijk leven
  • Daily Dose of Joy : Originele handgemaakte juwelen
  • DraArtee : Ontdek de helende kracht van kristallen
  • Eid Hannan : Henna patronen
  • Grimaced : Grimme voor kinderen
  • The Xtensio : Ga voor een andere look
  • Urban Retreat : Luxe Franse huidverzorging en op maat gemaakte cosmetica 
  • Ethiopiyan Art door Naomi 
  • Mamaye : Fingerfood & Drinks

 

Kom zeker eens langs ! 

Gratis toiegang. 

Inschrijven niet nodig. 

Tot dan !

Een grote dank gaat uit naar onze sponsors !

A-BIBA - Naaiatelier A-Biba biedt sinds 2014 een breed scala aan naaidiensten, met een bijzondere focus op bruidskleding en kleding voor speciale gelegenheden. Het atelier specialiseert zich in het op maat maken, retoucheren en verkopen van bruidsjurken en galakleding, en zorgt ervoor dat elk stuk perfect past en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast biedt Dankzij hun passie voor mode en oog voor detail creëert A-Biba unieke kledingstukken die perfect aansluiten bij de wensen van de klant, van droomjurken voor de grote dag tot schitterende outfits voor bijzondere momenten. Bezoek www.a-biba.be voor meer informatie.

PKP Product & European Top Models - PKP Product is een team onder leiding van Ronald Goelen en Vicky Sagang, de gerenomeerde catwalkcoach en internationaal gewaardeerde jurylid, bieden een professionele en inspirerende omgeving voor iedereen die wil schitteren op de catwalk. Bezoek www.pkpproduct.be voor meer informatie

Deel dit evenement

bottom of page