top of page

zo 04 jun

|

Aarschot

Koffieceremonie

Tijdens de ceremonie krijg je de kans om het volledige proces van het bereiden en genieten van Ethiopische koffie mee te maken. Van het branden van de bonen tot het inschenken van de koffie. We hopen dat u met ons meedoet aan dit speciale evenement, dat een unieke en onvergetelijke ervaring belooft

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Koffieceremonie
Koffieceremonie

Tijd en locatie

04 jun 2023, 14:00 – 16:00

Aarschot, Statiestraat 81, 3200 Aarschot, België

Gasten

Over het evenement

Elke eerste zondag van de maand - behalve gedurende de zomermaanden juli en augustus - nodigen we je uit voor een traditionele Ethiopische koffieceremonie. Dit eeuwenoude ritueel is een integraal onderdeel van de Ethiopische cultuur en het is ons een genoegen om het met u te delen.

Tijdens de ceremonie krijg je de kans om het volledige proces van het bereiden en genieten van Ethiopische koffie mee te maken. Van het branden van de bonen tot het inschenken van de koffie, elke stap wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd.

Terwijl we genieten van de rijke, smaakvolle koffie, krijgen we ook de kans om meer te weten te komen over de geschiedenis en de culturele betekenis van deze geliefde drank.

We hopen dat u met ons meedoet aan dit speciale evenement, dat een unieke en onvergetelijke ervaring belooft te worden.

Tickets

  • Inkom

    Dit ticket bevestigd je deelname aan de koffieceremonie

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page